Laat u niet verrassen, ga voor zekerheid

Heeft u plannen om een occasion te kopen? Pas dan op voor auto’s met verborgen gebreken, een teruggedraaide kilometerstand of een schadeverleden. Voorkom een miskoop en laat voor het tekenen van het koopcontract eerst een aankoopkeuring doen.

Met een aankoopkeuring weet u vooraf in welke technische staat de auto zich bevindt en of de aanschaf wel of niet verstandig is. En het geeft u belangrijke informatie bij het onderhandelen over de prijs of het vooraf laten uitvoeren van noodzakelijk onderhoud.

Grondige keuring door een gediplomeerde vakmeester

De aankoopkeuring door Carteam Car Cure in Almere is een zeer uitgebreide keuring door een gediplomeerde keurmeester. U ontvangt een duidelijk en uitgebreid keuringsrapport dat u een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig kwaliteitsoordeel over de staat van de auto geeft.

Daarnaast geeft het u informatie over de juistheid van de kilometerstand en over de mogelijkheid van een schadeverleden of een onbekende onderhoudshistorie. Hiermee kunt u bepalen of een aankoop en de aanschafprijs wel of niet in orde zijn.

Aankoopkeuring regelen? Bel
06-29170587

Maak afspraak

Zo wordt de occasion gecontroleerd

Allereerst wordt er naar de voertuigdocumentatie, zoals het onderhoudsboekje, garagefacturen en de tellerstand gekeken. Daarnaast wordt er een proefrit gemaakt en wordt de auto op de hefbrug uitvoerig bekeken. Zo kijken we naar de staat van de uitlaat, banden, remming en vering en of er schade of roest is.

Uiteraard wordt er ook onder de motorkap gekeken en wordt het interieur en exterieur beoordeeld. Komen slijtage en gebruikerssporen overeen met de leeftijd en kilometerstand? Werkt alle elektronica en verlichting? Tenslotte wordt de computer van de auto uitgelezen op eventuele storingen.

Veel gestelde vragen over de aankoopkeuring

U hoeft niet bij de keuring aanwezig te zijn. U bent uiteraard wel van harte welkom, zodat u zelf ook vragen kunt stellen.

Alle merken en typen komen in aanmerking voor een aankoopkeuring.

Indien een auto bij een schadebedrijf wordt hersteld wordt dit geadministreerd en dat is door ons op te vragen.

Carteam Autobedrijf Scheele heeft toegang tot de Nationale Auto Pas database. Hierin worden door alle garages kilometerstanden bij het onderhoud bijgehouden. Zo kunnen we beoordelen of de auto een logische kilometerstand heeft.

De APK keuring is een wettelijk verplichte keuring gericht op veiligheid en milieu. De aankoopkeuring is een veel uitgebreidere keuring, die meer tijd in beslag neemt en meer inzicht geeft over de technische staat van de auto.

Uiteraard. Door als verkoper de aankoopkeuring uit te laten voeren kunt u uw auto met meer inzicht en zekerheid over de technische staat verkopen. Dit geeft uw auto een meerwaarde.

De aankoopkeuring geeft een duidelijk inzicht in de technische staat van de auto. Als onafhankelijke partij geven wij geen waardeoordeel over de vraagprijs van de auto. De prijsonderhandeling blijft een zaak tussen u en de verkoper.

Betaalbare tarieven

Bij autobedrijf Carteam Car Cure Almere betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Autobedrijf Carteam Car Cure Almere houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een leenfiets of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van onze service

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.